søndag 13. september 2009

Nattbåten.

Av Sullivan Nordrum og meg selv. En stemningsskildring av fergeturen fra Aker Brygge til Nesodden sent en lørdagskveld. Må sees i HD, helst med god lyd! Bildene er ikke gradet eller fargekorrigert.

Nattbåten (The Night Ferry) from Christian Loennechen on Vimeo.

fredag 11. september 2009

Tegning

Av Anne og Christian















(Klikk for stort)

Ingen sko!

Her er et skilt jeg måtte lage, fordi folk skitnet til gulvet:

torsdag 10. september 2009

India.

Så mange fine mennesker, dyr og steder (Klikk for å se stort)
















tirsdag 8. september 2009

There's no place like home.


















































Dystert.

Det ble en dyster åpning av en blogg, må jeg innrømme, men for en gangs skyld må jeg bare velge å la de vonde følelsene komme. Jeg hadde allerede bestemt meg for å starte en blogg, og å trekke seg fordi noe vondt skjer, blir å stemple de følelsene som uverdige. Faren min døde av kreft for fire dager siden. Det skjedde veldig fort, og kom som et sjokk.

Jeg vil skrive om ting jeg bryr meg om, som interesserer meg, som jeg opplever, og akkurat nå er dette hele min eksistens. Derfor slipper jeg det gjennom. Allikevel kan det ventes mer gledesbringende og underholdende poster etter hvert.

Inntil videre forsøker jeg å følge Douglas Adams' evig aktuelle visdomsord:

DON'T PANIC

Døden er som et sort hull.

Du farer gjennom livet, og så skal noen dø. Et sort hull.

Den enorme gravitasjonen trekker deg mot hullet, men du er ikke nær nok til å bli trukket inn. Du blir dratt litt bort fra kursen, men livet fortsetter som før.

Men så skal noen nær deg dø. Det er ingen utvei. Ikke en gang lys slipper unna. Uansett hvor livet ditt var på vei, dine mål, dine drømmer, dine ønsker, de spiller ingen rolle. Du må gjennom det sorte hullet.

Det nærmer seg døden, og det sorte hullet trekker deg inn mot kjernen, uendelig liten, et punkt i rommet. Livet ditt, tankene dine, deg, bryter sammen til et punkt.

Det store smellet. Ditt nye liv oppstår, ekspanderer fra punktet. Du er fremdeles deg. Du skal dit du skulle, men det gamle universet finnes ikke mer - den du er glad i er borte for alltid. Ting kan aldri bli det samme.

Du har opplevd døden.